Mirsevini në Forum Piskota
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mirsevini në Forum Piskota

Mirsevini ne WwW.P!SKoTa.GooFoRuM.CoM

ForumLatest imagesKërkoRegjistrohuidentifikimi

Berlusconi: Nuk ka pasur ofertë prej 150 milionë eurosh për Kaka

Shko poshtë 
AutoriMesazh
NiKi
Admin
NiKi

Numri i postimeve : 78

Berlusconi: Nuk ka pasur ofertë prej 150 milionë eurosh për Kaka Empty
MesazhTitulli: Berlusconi: Nuk ka pasur ofertë prej 150 milionë eurosh për Kaka   Berlusconi: Nuk ka pasur ofertë prej 150 milionë eurosh për Kaka Icon_minitimeTue Sep 23, 2008 4:05 pm

Presidenti i Milanit, Silvio Berlusconi, ka njoftuar se klubi nuk ka marrë një ofertë prej 150 milionë eurosh këtë afat kalimtar për syperyllin brazilian, Kaka.
Më herët shtypi italian kishte shkruar se Chelsea ka bërë një ofertë prej 150 milionë eurosh për të siguruar shërbimet e asit të kuqezinjve, mirëpo Berlusconi ka thënë se një ofertë e tillë nuk i është bërë klubit të tij. 

“Adriano (Galliani) më tregon gjithçka që ndodh në lidhje me skuadrën. A do ta kisha pranuar një ofertë të tillë? Jo. Por do të kisha qenë i informuar. T’i lëmë shakatë anash, ‘oferta’ të tilla nuk kanë ndodhur kurrë”. 

“Milani i ka planifikuar mirë transferimet dhe i ka realizuar me sukses. Tifozët e kërkonin Ronaldinhon dhe ai erdhi, dhe deri më tani ka qenë i shkëlqyer në fushë”, ka thënë numri një i Rossonerëve.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Berlusconi: Nuk ka pasur ofertë prej 150 milionë eurosh për Kaka
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Wenger: Tё rinjtë mё tё mirё qё i kam pasur
» Buffon dhe Kaka në janar te City?
» Milani hedh poshtё shitjen e Kaka
» Ancelotti do të nxjerrë në fushë treshen Kaka-Pato-Sheva

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Mirsevini në Forum Piskota :: Të Ndryshme :: Sport-